luni, mai 05, 2008

Palestina de-a lungul timpului

Image Hosted by ImageShack.us

8 comentarii:

Anonim spunea...

du gott verdammter hurensohn ! nu vezi TU - cat de inferior esti poporului Israel. orice articol scrii - nu ai feedack-ul scontat. caci lumea nu vrea niste islamisti nenorociti arabi . ai incercat sa ma umilesti pe booblog.ro - insa - TU - esti prost vazut pe blogosfera. esti vazut ca si un terorist - fundamentalist. vezi-ti versetele si comentariile pe alte bloguri sub alt pseudonim. si o sa te scalzi in caldarea cu smoala - pana cand ocidentul v.a cadea precum babilonul. i.a medicatia scrisa de doftot si vei vedea ca te poti si tu scarbavnic incadra intr-o societate umana.

fuck you !!! eu m-am iscalit - nu era necesar sa MINTI cu nerusinare ca am scris "aub adapostul anonimatului" ! na sa il VAZ` pe cel care scrie negativ de ISRAEL !!!


emma enescu !!!

Anonim spunea...

na hai maaai- sa ma corecturez inainte sa imi spui cat de schioapa mi-e gramatica ( care pe tine nu te ajuta in occident decat prin moldo-bocoviane saturi unde esti dascal de horror ) ; i.a sa vedem :
feedBack- deci - B - lipsea !
bookblog.to -deci- K-lipsea !
dorftor -adica - R- incloc de T !

restul la biroul de reclamatii !!!

p.s. nu vezi ca nu te sufera nimeni . romani NU sunt pro ARABI - chiar daca sunt uneori aiurea antisemiti . vezi amocul tau moldovean imputit stefan musat !!! cre` ca este anti - arab - rau de tot !!! ceau !!!

Anonim spunea...

romanii
amicul - sa vezi ca nu pot scrie corect chiar daca nu telefonez in acelasi timp. bleah. limba romana de nici o culoare occidentala !

a bientot..mai profule obosit !

Anonim spunea...

na , sa te vaz` ca ma blochezi . adica imi interzici accesul la blogurile tale . acum nu scriu "anonim" . dovedeste-mi macar o singura data ca nu esti un oropsit lipsit de caracter dar tja.... evlavios si care isi pliaza "intelectualismul" in toate directiile .

astept ! daca nu o faci esti - hai - ca o spun pe jermanistica : schei... nici macar nu o pot spune pana la capat doar pentru faptul ca doresc sa ma distantez de ale tale maniere !!!

p.s. apropos , cand scrii tu si trupa de fundamentalisti sub un nick care poate fi verificat - daca tot crezi ca ai verticalitate . cel putin in ideile pe care le sustii ???

Anonim spunea...

aaa - vezi ca ti-am lasat comenturi consistente la ss - pe blogul lui fakejewcommunity.wordpress.com !!! stii doar ca eu nu scriu acolo unde am spus ca NU mai scriu . sau chiar crezi ca toti sunt la fel de lipsiti de caracter ca tine ?

Anonim spunea...

ca m-am dimenticat cand m-am pensat ( pi italienisch sper ca stii - ca nu fac cosmetica pi blog-ti) ...daca nu ma interdictionezi interdictinant atunci voi spune in gura mare ca esti amorezat de a mea simpatica persoana ,si da ! ...fara speranta la reciprocitate . ufffffffff .... na hai maaai belicosule fa-o !!!

hihihi... cat atentie mi se acorda ! imi cunosc efectul charmului . pfffffff

carla spunea...

asta e un cretin si gasca lui e si mai cretina. asta are macar cultura si un picut de intelect nu inteligenta cum ziceai tu. da tu ce ai cu arabii? ce ti-au facut?

carla spunea...

ema tu de ce nu scrii ceva? mi-ar place sa te citesc :).