joi, decembrie 21, 2006

Pa-pa, Bavaria! (de Raja Chemayel)

In Teheran a avut loc o conferinţă care a reunit analişti şi negaţionişti ai Holocaustului. Iranul este singura ţară în care ar fi putut avea loc o astfel de conferinţă, şi astfel şi-a câştigat respectul meu.

Acum Germania trebuie să tremure, pentru că dacă Iranul nu poate dovedi că Holocaustul este în proporţie de 86% propaganda, atunci Germania trebuie să le dea evreilor Bavaria ca şi compensaţie, iar Saxonia palestinienilor pentru că au suferit timp de 58 de ani din cauza Israelului, care n-ar fi trebuit să fie proclamat deloc.

N-a spus Theodor Herzl însuşi că antisemiţii vor fi primii care vor pune umărul la crearea statului zionist? Avea dreptate, măcar de data asta...

Aşadar, de ce nu Bavaria, care are munţi şi lacuri şi uzinele BMW? Se află în interiorul Europei, care e o companie cu mult mai bună decât Orientul Apropiat, cel plin de musulmani fanatici şi femei cu voal şi ochi frumoşi!!!

În plus specialitatea Bavarie este un cârnat alb făcut din porc, dar se poate aranja şi asta circumcizând porcii şi apoi măcelărindu-i koşer... Deci unde e problema? Dacă a fost un Holocaust, cu siguranţă nu palestinienii l-au făcut!!! nici sirienii, nici egiptenii... şi cine ştie, probabil că nici libanezii!! deşi un anume partid libanez a fost construit după modelul Falangelor generalului Franco. Dar nu!! ... n-avea cum să fie vreun pericol, pentru că Falangele libaneze au fost antrenate de către Israel, puteţi să întrebaţi toată familia Gemayel ...

Nu contează! Sper c-aţi înţeles ce-am vrut să spun, în orice caz...

Niciun comentariu: