luni, august 14, 2006

162 de israelieni morţi (de Raja Chemayel)

Dintre acestia, 107 erau militari. Ne rămân 55 de isralielieni pseudo-civili. Dintre aceştia 34 erau soldaţi în rezervă, ceea ce ne mai lasă 24 de israelieni civili, dintre care 8 lucrau în industria de armament. Ne mai rămân doar 13 civili israelieni reali, dintre care 6 erau arabi palestinieni loviţi de rachete trimise de Mossadul însuşi, pentru a distruge solidaritatea arabă, aşa că acum au mai rămas numai 7 israelieni civili care pot fi consideraţi “civili inocenţi”.

Dar, de dragul acurateţii şi al onestităţii, trebuie să mergem mai departe cu evaluarea noastră.

Printre aceşti şapte israelieni se află şi trei ruşi creştini care au pretins că sunt evrei doar ca să scape din Rusia şi să ajungă în Israel, împărtăşind astfel furtul de pământ palestinian, aşa că trebuie să-i eliminăm şi pe ei pentru inocenţă pretinsă sau din rândul civililor despre care bănuim că sunt inocenţi…

Aşa că am mai rămas doar cu ultimii patru civili din şirul inocenţilor israelieni: unul era un căpitan în retragere, care a luptat în 1967. Altul era fiul unui terorist din Haganah şi ocupa încă o casă palestiniană furată, iar ultimii doi erau creştini zionişti în vizită în Israel şi se ocupau cu cititul Bibliei de-a-ndoaselea.

Asta a fost tot… 162 de persoane omorâte în interiorul Israelului, în comparaţie cu 1000 de victime libaneze, dintre care (numai) 152 erau luptători pentru libertate, restul fiind civili curaţi, aflaţi în propria lor ţară, pe propriul lor pământ.

Ar trebui să număr pentru voi cei 3800 de răniţi din interiorul Libanului?

PS. Doi dintre soldaţii israelieni morţi au fost terciuiţi de propriul lor tanc, probabil că Diavolul însuşi şi-a băgat coada în el… în acest caz.

Niciun comentariu: