marți, septembrie 27, 2016

Goimii trebuie să se supună

de Gilad Atzmon


Partidul Laburist britanic este acuzat de antisemitism în mod constant. Nu e prea drăguț, dar liberal-democrații „pro-semiți” sunt mult mai răi. Presa israeliană scria astăzi că liberal-democrații din Marea Britanie au suspendat un fost membru al parlamentului pentru tweet-uri „antisemitice”.

Duminică, Matthew Gordon Banks a fost suspendat din Partidul Democrat Liberal după ce l-a acuzat pe liderul partidului Tim Farron că și-ar fi obținut poziția datorită „evreilor Londrei” care i-au finanțat campania. Ca răspuns, Marie van der Zyl, vicepreședinta organizației BOD (Board of Deputies of British Jews) a declarat: „Comentariile făcute de Matthew Gordon Banks pe Twitter sunt foarte îngrijorătoare. Vorbește de evrei și bani și face aluzie la învechita născocire despre 'conspirația evreiască'”.

Van der Zyl sugerează că este cușer (frumos și elegant) ca evreii să cumpere politicienii britanici, dar gentilii (non-evreii) care arată cu degetul înspre asta sunt vinovați de ură rasială. Poate reușesc să o ajut pe domnișoara Van der Zyl. Dacă evreii într-adevăr au finanțat campania electorală a lui Tim Farron, atunci Banks nu este rasist, ci doar spune adevărul. Dacă, pe de altă parte, domnul Banks a inventat asta, dacă se descoperă, de exemplu, că nici măcar un evreu nu a contribuit cu bani la campania lui Farron, atunci Banks pur și simplu se înșeală, este indus în eroare sau e mincinos – dar este departe de a fi antisemit.

Fie că Van der Zyl acceptă sau nu, mamoniții evrei cumpărând politicieni vestici reprezintă o realitate, nu este nimic conspirativ în legătură cu asta. Lucrurile acestea se petrec pe față, fără niciun fel de perdea. Aceasta este realitatea în care trăim. În ultimele câteva luni, l-am văzut pe Michael Foster lăudându-se cu șekelii pe care i-a cheltuit pe partidul Laburist – și a enunțat foarte clar ce a dorit în schimb. Lordul Bancomat Levy s-a aflat în fruntea strângerii de fonduri pentru Blair când Marea Britanie și-a lansat criminalul război Zionist în Irak. Oligarhii evrei cumpără partide politice britanice. Nu e vreo noutate.

Atitudinea disprețuitoare a lui Van der Zyl dovedește cine conduce de fapt universul politic britanic. Deși Banks este un fost membru al parlamentului și director al Institutului Internațional pentru Afaceri Strategice, această vicepreședintă a evreilor britanici îi spune direct ce „trebuie” să facă – sau să se aștepte să înfrunte consecințele: „El (Banks) trebuie urgent să clarifice și să-și ceară scuze pentru comentariile sale, altfel ne așteptăm ca Partidul Democrat Liberal să aplice proceduri disciplinare.”

Cum este posibil ca vicepreședintele evreilor britanici să știe dinainte în ce fel va acționa Partidul Democrat Liberal? Vă las pe voi să ghiciți răspunsul.

Cât despre cerut scuze, organizația Board of Deputies nici până acum nu și-a cerut scuze pentru bănuitul viol al orfanilor britanici săvârșit de Lordul Janner în vremea când era președintele organizației și deci reprezentantul fiecărui evreu britanic.

Poate că a spune goimilor de toate vârstele și rangurile ce „trebuie” să facă pur și simplu face parte din datoria de a fi ales – (eu nu mai fac parte dintre aleși așa că nu pot spune) – dar ce pot spune este că așa-zișii evrei anti-Zioniști repetă exact același tipar. Și ei le spun goimilor și chiar și palestinienilor ce au voie să facă și ce nu și de cine să asculte și de cine să nu.

În orice caz, potrivit celor de la The Jewish Chronicle, liberal-democrații s-au predat repede și imediat după ce partidul a fost înștiințat de plângerile împotriva lui Banks s-au conformat de urgență și au confirmat suspendarea acestuia. În mod ironic, exact această capitulare lașă confirmă observațiile lui Matthew Gordon Banks despre dominarea financiară evreiască a partidului său.Niciun comentariu: