joi, septembrie 22, 2016

Cardul Holocaust™/Antisemitism ©, nu plecați de-acasă fără el!

Deși există pe piață un exces de carduri de credit oferite rău-platnicilor, acest card este deosebit, în sensul că este oferit exclusiv unui grup demografic foarte select, cu cel mai scăzut nivel de credibilitate, și căruia îi oferă nenumărate privilegii indisponibile cu orice alt card.

Aveți aici broșura:

Ghid de utilizare a cardului Holocaust™/Antisemitism©

Să spunem că sunteți o companie de pe țărmurile estice ale Mediteranei, care a fost întemeiată pe minciuni, crime, înșelătorii, șantaj, smiorcăieli nesfârșite și furt de pământ. Și hai să spunem că țara dumneavoastră încă are înrăitul obicei de a comite crime, de a practica minciuna, furtul banilor investitorilor, escrocheriile, atacurile sub steag-fals, terorismul, corupția, rasismul și încă și mai mult furt de pământ.

Să spunem că locuitorii acestei națiuni sunt narcisiști și înfumurați până la Dumnezeu și înapoi, având nevoia constantă ca lumea să-i elogieze și să-i admire, deoarece emigranții ruși și est-europeni care au venit în această țară s-au autoiluzionat spunându-și că universul se învârte în jurul lor, din moment ce Dumnezeul pe care l-au creat spune că ei sunt „cei aleși”.

Elogiile vin de obicei prin intermediul mass-mediei mainstream care domină și modelează opinia publică. Mai puțin când...

Mai puțin când, ocazional, bucățele de adevăr dur ies la iveală, cum ar fi poveștile despre acei oameni iluminați care răpesc oameni și le recoltează organele...Sau poveștile despre trupele voastre care împușcă în mod deliberat copiii.

Sau povești despre cine a fost cu adevărat în spatele atacurilor cu gaz otrăvitor împotriva poporului sirian.

Sau povești care întreabă de ce atât de mulți membri ai „Tribului” controlează o mare parte a economiei globale prin manipulări ale Rezervei Federale, Trezoreriei și Wall Street-ului și ce naiba s-a întâmplat cu toți banii pe care i-au investit mama și tata?

Și povești care se strecoară printre cenzorii Zioniști despre „cea mai morală armată a lumii” care împușcă femei însărcinate.

Acesta este momentul în care se impune folosirea cardului Antisemitism©, recunoscut în peste 150 de țări.

Folosiți-l pentru a închide gura celor care îndrăznesc să pună întrebări în legătură cu descendența voastră. Sau a celor care nu se târăsc în genunchi când le mai spuneți o minciună gogonată. Sau ca să-i faceți pe oamenii în toată firea din Senatul SUA să se pișe pe ei!

Priviți ce au de spus câțiva dintre membrii clientelei noastre alese, cum ar fi Abe F., liderul unui principal partid politic evreiesc:

„Trebuie să-mi folosesc cardul Antisemitism© cel puțin de 10 ori pe zi și niciodată nu m-a dezamăgit, indiferent de circumstanțe!”

Alan D., profesor la una dintre cele mai de top universități de pe Coasta de Est, Universitatea Israel-Harvard, a declarat următoarele:

„Îmi folosesc cardul Holocaust™/ ca pe un scut și un ciomag, pentru a contracara orice critică legitimă a Israelului Apartheidic și pentru a lovi pe oricine îndrăznește să pună întrebări care nu au fost aprobate în prealabil.”

Dacă faceți parte din „Poporul Ales”, aplicați astăzi și veți primi imediat cardul Holocaust™/Antisemitism© pentru a:

1. Retrage cantități nelimitate de bani din băncile selecte de pe Wall Street. Exact, cantități nelimitate de bani sunt disponibile pentru membrii „Tribului”, pentru a putea cumpăra orice ziar care este condus de goyimi (non-evrei) sau pentru a lansa încă o escrocherie de tip Wall Street pentru a-i fraieri pe americanii naivi, aceasta este promisiunea făcută de prietenii noștri dragi de la Rezerva Federală. Dar, banii nu pot fi folosiți pentru a pune bazele vreunei afaceri americane sau pentru a ajuta infrastructura americană care este un iad, nu, acest lucru este VERBOTEN!

2. Folosiți pachetul nostru popular „un bilet Aliyah dus spre Israel” care este util atunci când cicălitorii procurori ce urăsc evreii încearcă să vă înhațe!

Cardul Holocaust™/Antisemitism ©, nu plecați de-acasă fără el!http://www.boldfacenews.com/holocaustanti-semitism-card/

Niciun comentariu: